Friday, April 8, 2011

kenangan :)

KAHKAHKAH ! err~ lom menaip lagi da gelak. aaa, mereng kah ? bengong kah ? sawan kah ? tettttttt ! anda adalah pembaca yg bertuah ! mari lah layan geGATAL JARI jap, untuk ilang kan tensennn :p -tarek nafas dalamdalam- fuhhhhhhhhhhhh, aku na cite mase aku form 5, seperti bese, mcm entry yg sebelom nye, kepade yg belom bace entry yg sebelom nyee silee klik sini.

oke, sebelom bace elok bace doa yg sepatot nye,

ini cerite mase aku form 5, zaman nakal laa kot, skrng neh aku da baik dan semakin baik. KAHKAHKAH.
tgk laa hasil lukisan aku, jgn cakap buruk kang aku pijak -.- 

 *neh gmba sebelom panjat pagar*
HAHA ! mse na panjat pagar neh sorangsorang cuak. 1000 persoalan mse na panjat neh, ntahh lepas ke tidak, lepas ke tidak, lepas ke tidak. hah ! ulang la 1000 kali.
pastu aku pon terus kan je niat aku ingin panjat pagar neh, 

yihaaaaaaaaaaaa ! aku yang lepas panjat pagar tuuu, kawan aku tertinggal, akibat lambat sahabat aku telah diSEBAT oleh seorang cekgu tamil dey ana soley, name cekgu tu MR RANGASAMY. cekgu tu ade jari lebih, sbb tu die asek poyo dan selalu cakap yang HIRTIK ROSHAN tu tiru die, dey cekgu ! jgn la perasan, awak ta nsem laa cekgu.

aku pon berlari-lari laa sbb aku berjaya lepas panjat pagar tuu, aku terus lupe kan kawan aku tuu sorang, cian ko ekk bul, tanpe ko aku takan berjaya panjat pagar smbil jogetjoget zapin dan buatbuat cute kat atas tembok pagar tu. aku berlari smbil jerit BABAI BUL, AKU GERAK DLU, JGN LUPE CAKAP KAT CEKGU YANG AKU SAPU DEWAN TUU.-padahal ta sapu pon, sbb tu lari panjat pagar- HAHAHA !

[PS : aku kne sebat gak. tp, keesokan hari nye di hadapan khalayak ramai. mse perhimpunan] *amat memalukan*


[DA BACE KOMEN SEKALI, TUMBOK KANG LAU TA KOMEN]


27 comments:

SnowladieS said...

kenapa kartun tu putih sgt.. pakai bedak sejuk ke???? :o

pok meng said...

ta pndai lukis :p

Tun Aqilah said...

hehehe
kira kawan ko tu x le mlu sgt kne rotan kt situ je
:D
merah btul bibir cikgu tu ;)he3

pok meng said...

a'ah. kawan aku kne sebat kat ctu je. aku gak yg merana hahahaha ! merah pasal die india. kulit die itam. kahkahkha !

umUMRA said...

hahhahahaahahahahhahahahhahahhahhahahahahahahahahahah!..ngeng pok!!!

pok meng said...

jgn gelak kuat sangat. kua isi perot kang. aduii !

cik ina said...

jadi budak nakal memang best..hehe..

farah wahedda said...

hahahhaa..esh2 jaatnnyeee ...pape pon say haiii balik haha

pok meng said...

cik ina : hahaha ! :p nakal sikit je. skrng da bekkk daa~ :)

pok meng said...

haii farahh wahedaaa :)

cacing said...

haahhaha... kalo kantoi ngan cacing dah lama cacing suh paut je pada dinding tu pai tamat kelas... ada la gaya babun.. hahahah

babylara said...

hahahahaaa..perghhhh..memg nakal..ekekekeke...kantoi sudh

Izyan Masri said...

KEHKEH.BANYAK BETUL PENGALAMAN XD

pok meng said...

wahahhaha cacing. style ko mmg kejam laa. kahkahak !

pok meng said...

lara : :p

pok meng said...

yan : ade bnyakkk lagi. mcm pasir di pantai bnyakkkk nyeeeeeeeeee khakahka !

Wani said...

tu laaa . len kali jangan gatal nak panjat pagar tu . haha :))

pok meng said...

haha ! :p

ikiketetel said...

ahaha.comel sangat lukisan pok;D muahaha.

cikmegipama said...

pehh..tak laki la beb kantoi time panjat pagar.haha..*gelak ikhlas

cikmegi pnjat pagar skola tak penah kantoi. kantoi kain skola koyak ade lah..adess~~

pok meng said...

ikiketetel : susa na eja name neh adehh~ comey ke ? kahkahkahka ! perli napak -.-

pok meng said...

cik megi : ape bole wat, naseb ta menyebelahi. hahhaahha ! :p
kain koyak ? :o bhyee tuu :p

nelly said...

jangan panjat pagar ! hahaha

pok meng said...

neh mse nakal je hahaha ! skrng neh kerat pagar da. :p

Ummu Khaulah said...

haha !
lawok..
dey ana soley macam dey ANAK SOLEH. haha !

btw, singgah dan follow awak kat sini.

seronok bace entry2 awak.
ayat nak sempoi je.. beshhhh !!

do visit and follow me back kalau sudi ye ;)

http://olahasz.blogspot.com

thanks a lot ;P

pok meng said...

okee :) hee~

Nurulhuda|Adlie said...
This comment has been removed by the author.