Wednesday, November 23, 2011

penat berjalan -__-'

haih ~ penat betol, da lame tak update, bz dengan keje, kejap-kejap kene keja kat luar, sikit-sikit outstation, pheww ~ amat penat. Setelah penat bekerje akhirnye dapat gak aku bercuti utk 1 bulan. Agak lame la kot 1 bulan, bole la enjoy-enjoy sikit kat blog, hehe ~

berbalik kepade topik di atas, semase aku bekerja di 1 daerah neh, aku terase lapar dan ingin masak sendiri kat umah, then aku pegi la supermarket, 

da amek sume barang-barang yg aku nak, aku pon pergi la ke kaunter~ ade la mamat gomok sorang kat depan aku, dress mcm sarung nangke, hehs ~ after that, mase die amek barang-barang dalam bakul die, aku ternampakkk ~ :o 

*klik lau tak nampak*

huhaaaaaaaa ~ berdarah mate beb ! pundek betol, da gomok pakai la baju labuh sikit, dengan berbulu nye, wtf !

hehs ~ nyesal aku, balik uma tergolek golek gelak macam lembu kebuluran ~

[DA BACE KOMEN SEKALI, TUMBOK KANG LAU TAK KOMEN]

12 comments:

Anonymous said...

ape ni x lawak langsung la puihhhh hahahahah -rajaklik-

Anonymous said...

ape yang awak merapu ni. xde unsur yg lawak pun aptb -pengkritiktetap-

Anonymous said...

cube jangan nak hina orang boleh tak -juriblogger-

nobishikun said...

bodo pnye anon, hahaha ! jgn ko men2 la mangkok, tampar pale kang

emy zulaiha said...

berbulu??hhahhaha :)

kak lang said...

pegi tgk wat haep...hahaha

nobishikun said...

hehs @emy zulaiha, gelak la sngt -.-'

nobishikun said...

tertegok laa @kak lang :(

apek poyo said...

ni la namo eh rezeki tersepak..bilo mintak tak dapek...bilo taknak di bagi free pulak..
awakakakaak

nobishikun said...

hahaha, bulu broo buluu ~

zareliqa afiqa said...

bulu? =.=

QA's ~ mamapapa said...

uhuhuh!!!tak pasal2 dapat tgk free show kn..dhla show yg hamper :(