Sunday, February 27, 2011

sewaktu malam bersama sahabat.

aku na mencitekan pasal waktu aku lepak ngn kawan-kawan di satu restoran mamak, seperti biase la kan lepak kedai mamak pekena tea tarik ngn roti banjir. tengahtengah lepak, aku ngn kawan di datangi oleh seorang mamat yg berambut panjang serta kusut. dalaaa datang tanak bagi salam, ape pundek la mamat tu. aku rse na ketok je dahi beliau gune sudu dan garpu yg ade kat tgn aku, datang pastu amek je rokok aku yg terhidang atas table makan tu, amek 2 batang pastu cakap konon macam kenal la, aku biar kan jela die amek rokok tu sebab aku malas na wat kecoh kat situ, kang ta pasalpasal tido hotel besi semalaman hahaha !!!

yang aku hangin nye sebab pacik yang duk blakang table aku pon turut jadi mangse, mamat tu duk je kat table pacik tu, pastu oder makan ngn minom, haihhh~ yang jadi isu nye sekarang neh, nape mamat tu ta keje ek ? nape msti pau orang yang ade kerjaya ? nape msti buat macam tu ? tatau malu ke hape ? badan pon kire tegap jugak laaaa, tapi !! nape msti malas bekeja ? 

lepas aku pikirpikir kan sume tu, ruperupe nye rakyat malaysia neh mmg pemurah, suke menderma kepade orang yang suke amek kesempatan. JADI lah rakyat yang mempunyai OTAK,

4 comments:

ezzaty said...

Huish, ada gak orang macam nieh =,='

Nasib baik tak pernah jumpa =)
tak terpasal lolipop adeq aq dia bedal XD

cik ungu said...

isunye skrgg..kenapa mamat tu selambe nak mampussss??????????

skooz-san said...

haha !! tneg komen~

nursyamime said...

oh manusia macam ni pun ad??
muka tembok sekali beliau..
hu3