Saturday, December 11, 2010

cara kaver malu

1. kalo tersepak batu: Jangan terus bangun, sebaliknyer anda baring dan trus berguling-guling hingga jauh dari perhatian ramai. Lepas tu baru bgn bila takde org nampak..

2. kalo terjatuh beskal: Cepat-cepat naik beskal anda semula dan jatuh lah lagi sehingga berkali-kali supaya org ingat anda saje2 buat lawak.

3. kalo terjatuh tangga: Teros bersilat seolah-olah anda dirasuk atau sedang berlawan dgn makhluk halus.

4. kalo terjatuh dlm longkang: Pungutlah sampah yg ada sambil marah2 dgn suara yg kuat, pasti org menyangka anda seorg yg amat prihatin terhadap kebersihan.











27 comments:

babykristal said...

kalo terjatuh kat shoping complex cmne..??

skooz-san said...

haha ! dengan segera laa awak wat brek dance :p

hatima said...

gile kentang jatuh beskal banyak kali , sakit ohh haha :D

skooz-san said...

haha ! tape. jnji org ingt wat pertunjukan sarkis :p

bUngA_buLan said...

hahaha..vavi ah.mengong ah kau >.<

skooz-san said...

erk~ tibe pulak. aku sondol kao kang ! terjatoooh. hahaha !

bUngA_buLan said...

uish! urg len x rasmi lagi kao daa mao maen kotor ye?hahaha.

skooz-san said...

erkk~ pk lucah jee kao ekk jijah. haha !

NUR AIN AZMAN said...

hihihi. lawak laaa. tapi cm ne kalau jatuh bangunan tinggi dalam mimpi? hihi :P

skooz-san said...

hahah ! tu mkne nye na jatoo cinte laa tuh~ :P

NUR AIN AZMAN said...

hah? bia bebenor nya? hihik :)

skooz-san said...

itu lahh pkare yg sebenor nye :P

zaeimah ismail said...

o0oooo...baguih la tu...^^,

skooz-san said...

hahhaaxx !! :p

hazwani yusof said...

kalau jatuh cinta? hahah :P

nasyitahahmadzaini said...

ahahhaa~lawak la ;)

Fuziani JSR said...

Kalau terjatuh motor sebab merempit... Macam mana pulak tu?

skooz-san said...

jatoh cinte~ tgl num fon lah~ hahah ! :PPPP

lawak ek ? err~ euww~~

hah ! jato mto ?? err. elok lah jato dan teros jato :P

aleasara said...

Meh nk citer ni.Abah kite ni pakai gg palsu.1 day dia rjn lah pulak,gi dapo msk burger ramly(dia ni keje MAS catering dah sah2 msk pon ttp mata je).Elok je nk mkn..."Hah,ni yg aku mrh ni,nk kena call tv3 ni".ngape abah ni,tiba2 lak mrh2."Ni daging ni ada gigi...nk kena saman ni".Ha...ha...mama kite perasan tiba2 gg palsu tu tak cukup sebatang(abah kite pakai gg palsu 4 btg je)."Lah...itukan gg awak,cuba tgk dh pth satu"Ngee....malu btl abah kite hari tu.

skooz-san said...

hahahahahhahahah !! ape laa~ gg sndri pon daa ta kenal :P

misz nana said...

haha.. bagus sangat neh :)

skooz-san said...

hahax ! tenkiu~

A.D.A.M. said...

nak cover punye pasal mcm2 kan kuar. haha

Lynn Rahman said...

hehe.lwn dgn makhluk halus :D

Lynn Rahman said...

hehe.lwn dgn makhluk halus :D

miss miera said...

hye..blogwalking ..
klo sudi flw la miera ek, t miera flw balik .. :)

skooz-san said...

huuuuuuuuu~ tengs ur support :P